Magunkról

GLOB csoport

2007 -ben megalapítottuk első cégünket, a GLOB Production, s.r.o. Csehországban, amely a GLOB csoport tagja. Kezdettől fogva az építés volt a középpontjában. Az építési projektek végrehajtása, különösen az épületek felújításában és rekonstrukciójában, lehetővé tette számunkra a további fejlődést. Egy kisebb családi vállalkozásból fokozatosan stabil építőipari céget építünk, külön fióktelepekkel.

10. évfordulónk megkoronázása, hogy 2017 óta jelen vagyunk a szlovák építési piacon. GLOB Production SK s.r.o társaság jött létre melynek székhelye Pozsonyban található és a GLOB csoport tagja. A tervek szerint 2021 -ben lépünk be a magyar építőipari piacra. A GLOB Production HU Kft. alapították, székhelye Budapest, amely a GLOB csoport tagja. Középpontjában az építés, az építési projektek kivitelezése áll, szolgáltatásaink erejéig. Szakterületünk az épületek teljes felújítása, újjáépítése és építése.

Folyamatosan bővítjük tevékenységi köreinket, új leányvállalatokkal működünk együtt, amelyek mindegyike a GLOB csoportunk tagja.

A GLOB csoport leányvállalatain keresztül nyújt szolgáltatásokat az építési projektek teljes körű megvalósításához. A vízvezeték- és lakatos termékek gyártása és szállítása, a lakófejlesztési projektek előkészítése valamint építkezése terén.

GLOB vagyunk.

GLOB csoport

Szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését? Írjon nekünk

Írjon üzenetet